Missie & Visie

Masters4Professionals bereidt de hoogopgeleide professional op de meest effectieve wijze voor op de arbeidsmarkt van morgen. Zij zet innovatief open leermateriaal van topuniversiteiten in en ervaren, inspirerende leermeesters. Persoonlijk, op maat en flexibel leren met inspirerende leermeesters aan je zijde.

 

Masters4Professionals staat voor keuzevrijheid, kwaliteit, kleinschaligheid, passie en plezier in leven lang leren. Masters4Professionals is opgericht door Diantha Rumahlewang, met als doel onderwijs voor professionals toegankelijk, flexibel en aantrekkelijk te maken.

 

De ontwikkelingen in vakgebieden gaan razendsnel, niet langer lineair maar exponentieel. Kennis en ervaring moeten sneller overgedragen worden aan degenen die er direct mee aan de slag willen om vorm te geven aan een betere samenleving van de 21e eeuw. Masters4Professionals geeft professionals keuzevrijheid en organiseert kleinschalige, inspirerende leerervaringen met herkenbare leeropbrengsten op bachelor en masterniveau. Meer weten over de persoonlijke drijfveren voor Masters4Professionals? Lees dan de persoonlijke pagina van Diantha Rumahlewang.