Over ons

Masters4Professionals is in januari 2014 opgericht door Diantha Rumahlewang. Met haar ruime ervaring in onderzoek en onderwijs heeft zij zich ten doel gesteld om levenlang leren voor hoogopgeleide professionals flexibel, toegankelijk en toekomstgericht te maken.

Het is een kennisplatform voor ondernemende professionals en organisaties die wendbaar willen blijven in de samenleving van de 21e eeuw. Wil je meer weten over de persoonlijke drijfveren voor Masters4Professionals? Lees dan de persoonlijke pagina van Diantha Rumahlewang.

Onze aanpak

masters4professionals_stappen

Diensten

Masters4Professionals biedt levenlang leren (bijscholing), coaching en consultancy. Levenlang leren richt zich op het begrijpen van de ontwrichtende ontwikkelingen om ons heen en het aanscherpen van de kennis en vaardigheden van de 21e eeuw. De professional wordt klaargestoomd om de transitie van de oude economie naar de nieuwe werkelijkheid succesvol vorm te geven.

Coaching richt zich op het versterken van de persoonlijke ontwikkeling. Consultancy richt zich op het versterken van de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en ondernemen.

Wat onderscheidend is

Masters4Professionals brengt onderwijs terug naar de essentie: een inspirerende leermeester draagt zijn deskundigheid en ervaring over aan leergierige professionals.

Onze producten en diensten zijn gericht op het stimuleren van de creativiteit, gedrevenheid en het leervermogen van onze klant. Wij onderscheiden ons met een aanpak die is gericht op keuzevrijheid, maatwerk en de ontwikkeling van de vaardigheden van de 21e eeuw. Leren wordt weer ‘ervaren en beleven’ in een kleinschalige omgeving waarin je kunt (her)ontdekken wie je bent, wat je kunt en welke unieke waarde je kunt toevoegen aan de omgeving.

Jan van Ieperen

de professional: Wi Mau

Sinds 4 jaar ben ik ICT-ondernemer en mijn bedrijf groeit sneller dan ik had verwacht. Mijn Engineering-opleiding aan de TU was vrij specialistisch en nu wil ik direct toegang tot actuele business kennis. De ontwikkelingen in mijn sector gaan zó onzettend snel, ik wil mijn strategische beslissingen goed kunnen afwegen.

Jan van Ieperen

De master: Jan van Iperen.

Ik geloof dat Masters4Professionals vastgeroeste en niet stimulerende leerpatronen doorbreekt. De intrinsieke waarde van onderwijs wordt centraal gesteld door een gepassioneerde hands-on leerkracht. Ik ben een mooi voorbeeld dat het ook werkt zonder afgeronde opleidingen.

Meer
Diantha

de oprichter: Diantha Rumahlewang

Met Masters4Professionals wil ik onderwijs voor professionals aantrekkelijk maken met een aanbod dat toegankelijk, flexibel en toekomstgericht is. In een samenleving waarin technologie een steeds grotere rol speelt is behoefte aan leermeesters die uit ervaring spreken en de ontwikkelingen kunnen duiden voor leergierige professionals.

Meer

Missie & visie

Masters4Professionals beoogt onderwijs voor professionals aantrekkelijk te maken met een aanbod dat toegankelijk, flexibel en toekomstgericht is. Hiermee vergroot zij de deelname aan levenlang leren in Nederland en draagt zij bij aan het flexibel en wendbaar houden van professionals en organisaties. In haar visie is kennis niet uitsluitend het domein van universiteiten, van wetenschappers en gezaghebbende literatuur (formeel leren).

 

Het leren door doen en ervaren en contact met anderen (informeel leren) is minstens zo waardevol. Wat mensen persoonlijk inbrengen aan ervaring, intuïtie, ideeën, creativiteit en oplossingen zal steeds belangrijker worden in een samenleving waarin technologie een steeds grotere rol speelt. Er is een toenemende behoefte aan leermeesters die uit ervaring spreken en de ontwikkelingen kunnen duiden voor leergierige professionals.

 

 

 

Bekijk ook