Testimonials Levenlang Leren

 

Wilma de Jong

Levenlang leren, een kwelling, of een feestje? Het zou het laatste moeten zijn en met de juiste tools en mensen om je heen moet het kunnen. Geen standaardprogramma, maar toegespitst op je eigen (on)vermogen, je levensfase en/of behoefte, is denk ik de kracht van Masters4Professionals. Het maatwerk, jijzelf als vertrekpunt en daarbij toegang hebben tot een platform vormen het onderscheidende vermogen.

Ik ben een bedrijfseconoom met een grote passie voor de zorg. Het elkaar aanvullen, scherphouden, kritisch bevragen, met als doel samen te streven naar kleine of grote verbeteringen vind ik belangrijk. Daarnaast vind ik dat mensen, waar ook  ter wereld, met welke achtergrond dan ook, toegang moeten hebben tot onderwijs en ontwikkelmogelijkheden. Ik hoop daaraan mijn steentje te kunnen bijdragen.

 

wilma

Wilma de Jong – bedrijfseconoom in de zorgsector en wereldreizigster

 

 

 

 

 

 

Bart Leeuwenburgh

Ik heb Small Business gestudeerd in Nederland en de Verenigde Staten. Het was solide bacheloropleiding waar ik mijn interesse in kleine en middelgrote ondernemingen ontwikkelde. Na mijn studie werkte ik een aantal jaren in de commercie, waarna ik besloot om het roer om te gooien  en mijn carrière voort te zetten in het hoger beroepsonderwijs. Ik heb nu meer dan elf jaar werkervaring in diverse marketing- en communicatiefuncties. Mijn interesse in het MKB heb ik echter nooit verloren.

 

Deze interesse, gecombineerd met het ondernemerschap en het werken met zeer gemotiveerde (jonge) professionals, brengt alles samen waar Masters4Professionals voor staat: een leven lang leren door het maken, verkennen, experimenteren en teamwork. Nederland is een kenniseconomie en het MKB is de kurk waar deze economie voornamelijk op drijft. Masters4Professionals biedt doordachte, toekomstbestendige leertrajecten.

 

Masters4Professionals zal een waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de kennis van mensen, de teams en bedrijven waarvoor ze werken. Samen met onze opdrachtgevers vertaal ik, vanuit dit innovatieve educatieve platform, scholingsvragen naar waardevolle oplossingen.

 

bartBart Leeuwenburgh  – communicatieadviseur hoger onderwijs