Pressure cooker events

In een pressure cooker event werk je met professionals uit verschillende disciplines onder hoge tijdsdruk samen aan een uitdagende vraagstelling. Tijdsdruk stimuleert alertheid, focus en creativiteit. Aan het eind van dit moet een concreet product of idee worden gepresenteerd. Je werkt aan vaardigheden als multidisciplinair samenwerken, kennisconstructie, probleemoplossend denken, creativiteit en planmatig werken.
 

Deze vorm van open innovatie is erg interessant voor organisaties met een beperkte ontwerp- en ontwikkelcapaciteit. Zo ook voor organisaties die een vraagstuk hebben dat vanuit meerdere disciplines om een oplossing vraagt, een nieuwe product-markt combinatie willen uittesten of een nieuw concept direct willen laten beoordelen door potentiële afnemers.

 

Masters4Professionals beschikt over een groot innovatienetwerk. Wij organiseren en faciliteren de pressure cooker sessies.

 

Wil je meer informatie over deze manier van kennisuitwisseling, of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.