Masterclasses for professionals

 

Je neemt deel aan een serie bijeenkomsten waarin de meest actuele ontwikkelingen in één of meer expertisegebieden worden uitgediept door gerenommeerde vakdocenten uit het hoger onderwijs en ervaren leermeesters uit de beroepspraktijk (de masters).

 

De expertisegebieden van de opleiding international business and management worden ‘ontbundeld’, en kunnen los of gecombineerd worden behandeld op bachelor of master niveau.

 

De bijeenkomsten zijn kleinschalig (max. 12 deelnemers) en gericht op het toepassen van kennis en inzicht, oordeelsvorming, en communicatie op masterniveau. De bij de masterclasses behorende theoretische kennis is beschikbaar op de website (open leermateriaal van topuniversiteiten) en kan zodoende wanneer het jou uitkomt plaats- en tijdsonafhankelijk worden bestudeerd.

 

De bijeenkomsten worden besteed aan interactie, persoonlijke aandacht, samenwerken, discussies voeren, het werken aan authentieke problemen, en verdieping.

 

 

Wil je meer informatie over deze manier van leren, of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.