Het Stappenplan

masters4professionals_stappen

 

In onze aanpak staan jouw wensen als professional centraal en werken we aan de hand van vier vragen die de leidraad zijn voor ons maatwerk: wat wil je leren, hoe wil je leren, hoeveel tijd wil je eraan besteden, en op welk niveau wil je leren?

 

Wat wil je leren?

Wat heb je nodig om verder te komen? Je hebt een unieke combinatie van talent, kennis en ervaring. Kies doelgericht waarin jij wilt investeren. Je bent niet gebonden aan volledige programma’s. Bekijk de 16 expertisegebieden van international business and management. Combinaties van expertisegebieden zijn altijd mogelijk.

 

Hoe wil je dit leren?

Kies een leervorm die aansluit bij de manier waarop jij het beste leert. We ontwikkelen masterclasses, trendseminars, pressure cooker events en coachingstrajecten. Daarnaast is er een mogelijkheid tot consultancy in samenwerking met excellente studenten.

 

Hoeveel tijd wil je investeren?

Wil je een paar uur investeren, meerdere dagdelen of een duurzaam traject aangaan om jezelf te ontwikkelen? De tijd die je wilt besteden kan samenhangen met de manier waarop je de kennis en vaardigheden wilt opdoen.

 

Op welk niveau?

Wij bieden onderwijs op bachelor- en masterniveau. Levenlang leren op bachelorniveau focust zich op de praktische toepassing van de kennis en vaardigheden in de praktijk. Op masterniveau wordt er gekeken naar verdiepende en overkoepelende context, zodat de kennis en vaardigheden ook op strategisch niveau kunnen worden toegepast.