Share Button

Trends in finance and accounting

Het expertisegebied Trends in finance and accounting richt zich op de volgende competenties:

 

–       Je stelt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van finance en accounting.

–       Je kunt uiteenlopende kosten-batenanalyses uitvoeren en evalueren, en deze data omvormen tot informatie die nodig is voor besluitvorming rond een begrotingsproces.

–       Je bent in staat om een bijdrage te leveren aan jaarverslagen en de verschillen te duiden tussen verscheidene (externe) boekhoudkundige rapportage standaarden, zoals IFRS.

–       Je weet investeringsmogelijkheden te evalueren (kapitaalbegroting), kapitaalstructuren te beoordelen, en een bijdrage te leveren aan het beheer van werkkapitaal.

–       Je kunt een bijdrage leveren aan het beheersen van financiële risico’s.

 

Meer informatie over dit expertisegebied, of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden naar een maatwerk in-company aanbod? Neem dan contact met ons op.

 

Het is altijd mogelijk om expertisegebieden met elkaar te combineren.

 

 

Future trends

 

” Robo advisors: aandrijvers van financiële innovatie ”  (30 april 2015)

 

Robert Harreman, partner bij Yellowtail, voorspelt dat ook in Nederland de financiële processen in rap tempo verder worden geautomatiseerd en gerobotiseerd. De kleine adviesketens en zelfstandig adviseurs zullen verdwijnen. Persoonlijk contact met een adviseur zal nog nodig zijn, maar tot een minimum beperkt worden.

 

 

Robo advisor

De robo advisor beheert online het vermogen van particulieren met een minimum aan menselijke interactie en tegen erg lage kosten

 

 

Evenementen

In onderstaande agenda vind je de geplande evenementen van Masters4Professionals binnen dit expertisegebied.

 

[events_list limit=”10″ category=”20″]