Share Button

Entrepreneurial management

Het expertisegebied Entrepreneurial management richt zich op de volgende competenties:

 

–       Je bent in staat om pro-actief op zoek te gaan naar bedrijfskansen en deze kansen op commerciële waarde te toetsen.

–       Je hebt het vermogen om risico’s te nemen teneinde de bedrijfswinst van zowel bestaande als nieuwe producten en diensten te optimaliseren.

–       Je kunt een business plan voor een (start-up) bedrijf schrijven en verdedigen.

–       Je weet een bedrijf met een pro-actieve houding aan te moedigen om effectief gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden.

 

Meer informatie over dit expertisegebied, of nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een maatwerk in-company aanbod? Neem dan contact met ons op.

 

Het is altijd mogelijk om expertisegebieden met elkaar te combineren.

 

 

Future trends

Uitzending van VPRO Tegenlicht: Uw persoonlijke data zijn goud waard, oktober 2014
Big data wordt verzameld via facebook, google, twitter, sms’jes, etc. Big data gaat over menselijk gedrag en het voorspellen van toekomstig gedrag. In onze geavanceerde maatschappij wordt toegang tot informatie steeds waardevoller. In deze uitzending worden interessante vraagstukken opgeworpen als “Zouden wij niet betaald moeten worden voor het gebruik van onze data?” en “Moeten we de controle op onze persoonlijke data terugwinnen?”. Commerciële rechten zijn ook een vorm van privacy. Kortom, een must-see voor iedereen die vooruit kijkt.

 

Evenementen

In onderstaande agenda vind je de geplande evenementen van Masters4Professionals binnen dit expertisegebied.

 

Pressure Cooker: Marketing in de 21e eeuw: ontwerp een nieuw business model!
najaar 2015, drie dagdelen incl walking dinner, lunch en netwerkborrel door drs Linda Vermue (MBA), Dutch Company Corner

 

 

 

[events_list limit=”10″ category=”17″]