Leven lang leren

Masters4Professionals biedt levenlang leren op maat dat is gericht op de samenleving van de 21e eeuw.
Universiteiten en hogescholen vertalen het onderwijs vaak in vaste curricula, jaarroosters en toetsmomenten. Een one-size-fits-all benadering komt jou als professionals echter niet altijd goed uit. Je vraagt je ook af of je wel wilt investeren in een volledig bachelor of masteropleiding. Je wilt jezelf liever bijscholen op specifieke expertisegebieden

 

Hoe het werkt: 4 leervormen

De grootste kracht van Masters4Professionals is het samenbrengen van jou als professional, het bedrijfsleven en de kennisinstellingen. Leermeesterschap, coaching en het leren in netwerken staan centraal. Wij vertalen het leren in netwerken naar vier “leervormen”:

Trendseminars,

Masterclasses,

Pressure cooker events en

Life and business coaching

Balans in je leven

masters4professionals_balans

Je bevindt je in een levensfase waarin je ruimte wilt voor ontwikkeling, maar dan wel op een manier die bij jou past. Wij vinden dan ook dat je moet kunnen kiezen wat je leert, hoe je dat leert en hoeveel tijd je wilt investeren. Ons vertrekpunt is wat jij als professional nodig hebt om verder te komen, op jouw manier, in jouw tempo, met ons maatwerk.

Pauline

de master: Pauline O'Brien

Encouraging inner belief to achieve personal goals is high on my agenda and rewarding each and every time. Opening minds, at whatever professional level, is my key to success and what keeps my passion burning.

Meer
de professional

de professional: Rob Werkhoven

Een MBA is geen optie voor mij – daarvoor ontbreekt mij de tijd en het geld – maar ik denk ook niet dat ik dat nodig heb. Ik wil mij kunnen bijscholen op specifieke onderdelen, maar het moet wel passen in mijn drukke leventje.

testimonials

Stappenplan

In onze aanpak staan jouw wensen als professional centraal en werken we aan de hand van vier vragen die de leidraad zijn voor ons maatwerk: wat wil je leren, hoe wil je leren, hoeveel tijd wil je eraan besteden, en op welk niveau wil je leren?

 

meer over het stappenplan

 

 

 

16 expertisegebieden

Masters4Professionals richt zich op de 16 expertisegebieden van het geaccrediteerde raamwerk van de opleiding international business and management. Je kunt zelf aangeven op welk expertisegebied je je verder wilt ontwikkelen. Uiteraard zijn verschillende combinaties van expertisegebieden ook mogelijk.

 

overzicht expertisegebieden

 

 

Evenementen

 


alle evenementen

koffie

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten of Masters4Professionals iets voor jou is? Laat je gegevens hiernaast achter, en ik neem contact met je op zoals het jou uitkomt.  Diantha Rumahlewang

 
 

Verificatie