Marketing management in de 21e eeuw: de impact van digitalisering

Share Button

 

najaar 2015

 

titel: “Marketing management in de 21e eeuw: de impact van digitalisering”

expertisegebied: trends in marketing and sales management

21st century skills: entrepreneurship, leadership, communication

leervorm: trendseminar

 

 

In het trendseminar biedt Linda een verrassende kijk op marketing management in de 21e eeuw. Zij neemt ons mee in een compacte schets van de levenslijn van het vak marketing en de kansen en bedreigingen van marketing in het huidige tijdsgewricht. Zij laat zich mede inspireren door Society 3.0, Zaken doen in de nieuwe economie, Business Model Generation en Business Model You.

Linda brengt op een overzichtelijke en transparante manier in kaart hoe essentieel het ontwikkelen van een helder business model is voor het succes van een organisatie. Voorbeelden van spraakmakende business cases uit diverse sectoren passeren de revue. Zij laat zien op welke manier je de impact van trends snel kunt analyseren en hoe je tijdig kansen kunt benutten.

Big data, digitalisering, de deeleconomie, ROI, disruptieve business modellen, real-time economie, de impact van social media: al deze fenomenen komen aan bod. Linda zal je uitdagen om deze te verbinden met je eigen werkomgeving. Zij laat zien hoe zij recent met een disruptive business model een nieuw concept in de markt heeft gezet: Talentdater.

Na dit trendseminar wordt een Pressure Cooker ”Marketing Management in de 21e eeuw” georganiseerd waarin je in een kleinschalige omgeving zelf aan de slag gaat met het ontwikkelen van een disruptive business model volgens de principes van Business Model Generation.

 

Linda Vermue is een autoriteit op het gebied van marketing, communicatie, branding, sales en merkenstrategie. Haar kracht is het succesvol realiseren van complexe communicatieprojecten waarbij de nadruk ligt op het verbinden van mensen en het opzetten van communities. Grote multinationals als ABN AMRO, DHL Global Mail, Interlanden, Alliander (NUON) en ING Bank maken deel uit van haar klantportfolio.

 

Impressie van eerdere deelnemers:

“Het introductierondje van de deelnemers was informatief en handig om de deelnemers te kunnen plaatsen.”

” Door de kleinschaligheid was er veel interactie mogelijk. En door het professionele niveau van de deelnemers wàs de drempel ook laag voor feedback en discussie.”

” Ik had al eerder aan dit trendseminar deelgenomen en ik begreep de samenhang van het Business Model Canvas ditmaal veel beter. Marketing is nieuw voor mij en ik heb er absoluut weer nieuwe dingen uit gehaald, juist door de herhaling.”

” Linda heeft een leuke en energieke manier van presenteren. “

” De locatie was top! Modern, fris, licht, kleurrijk en leuk dat er ook kunst hangt. De drankjes en hapjes werden in een aparte kamer geserveerd wat direct ook bewegingsruimte bood.”

“Vrijwel alle deelnemers bleven achteraf napraten met een glaasje en heerlijke hapjes.”.

 

locatie: BLOOM Den Haag, Koninginnegracht 28, 2514 AB Den Haag

spreker: drs Linda Vermue (MBA), Dutch Company Corner

deelnamekosten: geen (max 15 deelnemers)

netwerkborrel: na afloop is er gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken en te netwerken

 

 

aanmelden evenement

 

Verification