Testimonials Coaching

 

Karen Persson – artist – portraits and landscapes

The coaching sessions with Diantha were very inspiring and challenging. She prodded me to look in new ways and to discover more ideals, values and plans to progress further with my life and work. Diantha is very positive, interesting and full of inspiring energy which really makes the coaching a fun but not always an easy process. Every week I had new homework, tasks to complete, which made me continue thinking about all I’m doing in life and why I do certain things. I’ve also learned to eliminate certain factors (negative people for example) in life which leaves me with more energy.
Coaching with Diantha has definitely put a new light on my life and stimulated me to venture future in areas. I definitely recommend everyone to be coached by Diantha! You’ll discover a new you and become stronger with a more valuable life’s meaning.

 

Debbie Brongers

De coaching door Masters4Professionals heeft mij in korte tijd veel gebracht. Ik sta op een kruispunt in mijn carrière en was vastgelopen in mijn eigen denkkaders. Op rustige en open wijze prikkelt Diantha en daagt je uit. Niet in de laatste plaats door opdrachten buiten je comfortzone te geven met strakke deadlines. Door het vragen van feedback aan mijn omgeving heb ik mijn kernwaarden onderhand aardig helder. Een heel nieuw uitgangspunt voor mij om na te denken over mijn volgende carrièrestap! Nooit wordt het therapeutisch, wel zorgt ze voor zelfinzicht en inspireert ze tot omdenken. Iedere verandering begint met een eerste stap en door dit besef is mijn energie weer gaan stromen.

debbie brongers

 

 Debbie Brongers – Tekstschrijver/vertaler en sportfanaat 

 

 

Lex Kreffer – bioloog en fotograaf

Ineens is het er. Na wat rustig praten, gemoedelijk een beetje filosoferen over datgene waar je mee zit (bekijk het eens zus, wat denk je zo). Geen stress, niet dogmatisch, volledig mantra-vrij. Logisch en vooral menselijk.

En dan is er ineens dat out-of-the-box moment. Dat moment waarop je haar verbijsterd aankijkt en zegt: “Hoe is het mogelijk? Het lag voor m’n voeten. Dat ik daar nooit aan gedacht heb!”.

Diantha is heel goed in het vlot trekken van vastgelopen ideeën.

 

Cora Mol

Wat ik uniek vond in de coachingsgesprekken die ik met mijn coach heb gehad, was dat ik meteen vanaf de eerste minuut zelf aan het werk moest. In eerste instantie riep dit bij mij wat weerstand op, maar al snel zag ik in dat dat juist een meerwaarde van de coaching was. 

 

De coachingsgesprekken waren kort en actiegericht. Dankzij de huiswerkopdrachten kreeg ik  door de interactie met mensen uit mijn directe omgeving op een verrassende en eenvoudige manier heel veel inspirerende informatie terug over mijzelf. Door in het begin wekelijks – op een door mij gekozen moment – met elkaar af te spreken en dankzij de pragmatisch huiswerkopdrachten  – met een door mijzelf gestelde deadline – voelde ik me snel medeverantwoordelijk voor het succes van het coachingstraject.

 

Door in haar aanpak te focussen op de successen en de creativiteit van mij als coachee, wist mijn coach snel een bij mij onbestemd gevoel van onrust en ontevredenheid over mijn eigen potentieel om te buigen naar een wereld van mogelijkheden en kansen. Hoewel ik hierin zelf zeker nog wat stappen moet gaan zetten, kan ik met overtuiging zeggen dat de coaching van Masters4Professionals mij met een andere bril heeft laten kijken naar mijn waarde als professional en de groeimogelijkheden daar in!

 

cora-molCora Mol  – Zelfstandig ondernemer in de Fitness & Health Industry