Coaching

Er kan een moment komen waarop je ontdekt dat je leven wordt beheerst door het oplossen van problemen, het behalen van deadlines en een focus op de korte-termijn. Er kan een moment komen waarop je ontdekt dat jouw potentieel niet optimaal wordt benut. Dat wat je dagelijks doet, (nog) niet in lijn is met jouw unieke talent, waarden en ambities.

 

Maar wat zijn jouw talenten, waarden en ambities? Zonder een helder idee te hebben van wat voor jou belangrijk is en welke doelen je wilt bereiken, word je eenvoudig verleid tot het dagelijks reageren op wat urgent is. En sta je nog niet aan het roer van je eigen leven. Ervaar je ontevredenheid en onrust. En stagneert jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Ik wil vooruit

masters4professionals_coaching

coaching

Hoe vind je een coach die bij je past?

Welke coach het beste bij je past is erg persoonlijk. Daarom biedt Masters4Professionals gratis sample sessies aan waarin je kunt kennismaken met coaching. Al onze coaches zijn internationaal gecertificeerd.

de coach

de coach

Er kan een moment komen waarop je ontdekt dat je leven wordt beheerst door het oplossen van problemen, het behalen van deadlines en een focus op korte-termijn. Een moment waarop je ontdekt dat jouw potentieel niet optimaal wordt benut.

testimonials
de professional

de professional: Zinep Serkei

De droom van mijn ouders was uitgekomen: hun dochter ging studeren aan de universiteit en kon als fiscalist direct aan de slag bij één van de Big Four! Maar inmiddels heb ik het gevoel dat ik er teveel voor moet laten om dit moordende tempo vol te houden. Wil ik dit eigenlijk wel?

testimonials

Focus op het potentieel. Het is jouw agenda!

Met een (internationaal) gecertificeerde coach ga je op zoek naar jouw unieke kwaliteiten, talenten, waarden en ambities: jouw potentieel. Met de coach raak je in contact met je eigen kracht en creativiteit en ontdek je hoe je zelfsturing kunt versterken. Je stelt een agenda op voor jouw leven.

De coaching beperkt zich niet tot het oplossen van problemen, maar reikt veel verder: naar excelleren en een leven dat jou voldoening geeft. Je gaat veel verder dan de gebruikelijke ‘voornemens’ waarvan door de waan van de dag vaak weinig terecht komt. Je wordt aan jouw agenda gehouden om in actie te komen en werkelijk stappen te nemen om jouw ambitie waar te maken en te excelleren.

De focus op positieve kracht, waarden en ambitie zal een positief effect hebben op jouw zelfvertrouwen, jouw vermogen om nieuwe keuzes te maken en, uiteindelijk, op de productiviteit. Hiermee ben je goed toegerust om een antwoord te vinden op de uitdagingen van de 21e eeuw.

Hoe werkt het?

Je krijgt een persoonlijke coach en wordt begeleid in het benutten van jouw potentieel.  Het ontwikkeldoel wordt tijdens een uitgebreide intake bepaald, en een persoonlijke coach wordt uitgezocht met het profiel dat is afgestemd op jouw doel. De match tussen jou en  je coach is uiteraard leidend in dit traject. Coaching kan onderdeel zijn van een gepersonaliseerd traject met seminars en masterclasses.

 

Begin!

Het is vaak niet goed onder woorden te brengen wat coaching kan opleveren, omdat dit per persoon vaak sterk verschilt. Doorgaans gaat het om het (her)vinden van focus en balans. Daarom biedt Masters4Professionals gratis sample sessies aan waarin je kunt kennismaken met coaching. Onze coaches zijn internationaal gecertificeerd en spreken ook vloeiend engels.  Ervaar wat coaching jou kan opleveren, en neem contact met ons op om een sessie te plannen!

 

 

Evenementen

 


alle evenementen